1.ფრიტატა- იტალიური ომლეტი ერთ-ერთი ყველაზე ცნობილი და საყვარელი კერძია ევროპაში. მომზადებისთვის დაგჭირდებათ ყველი, ბოსტნეული, ძეხვი და ხორცი. მეტი არომატისთვის შეგიძლიათ დაუმატოტ მაკარონი .ტრადიციული დრიტატა მზადება პარმეზანის ყველით და ხახვით.
2.კოკოტი- კვერცხის კოკოტი პატარა პორციებად მზადდება და სპეციალურ ფორმაში ცხვება. ინგრენდიენტები რომლებიც დაგჭირდებათ იქნება: ხორცი, ვიჩნა, ბოსტნეული, სოკო.თავდაპირველად ფორმაში მოათავსებთ თქვენთვიი სასურველ ინგედიენტებს. შემდეგ დაამატებთ ათქვეფილ კვერცხს. ღუმელში გამოცხობის შემდეგ კერძის დაგემოვნებაც შეგეძლებათ.
3.იაპონური ომლეტი -ნაციონალური კერძი მზის ამომავალი ქვეყნიდან. ათქვეფილი კვერცხი უნდა შეურიოთ ბულიონს, დაამატეთ შაქარი, სოიო, მარილი და სხვა დანამატები თქვენი გემოვნებით. შეწვის დროს რამდენჯერმე გადმოატრიალეთ. ხშირად მიღებულ კერძს გამომცხვარ, მრგვალ ფორმებში აწყობენ.